Avoimet työpaikat

Palosaaren Metalli Oy, Palmet, on järeä ja joustava, täyden palvelun tilauskonepaja, joka tarjoaa metallialan alihankintapalvelut hitsauksesta ja koneistuksesta pintakäsittelyyn ja kokoonpanoon saman katon alta. Mittava kokemuksemme, monipuolinen konekanta ja suurtenkin kappaleiden käsittelyyn soveltuvat tilat ja nostokapasiteetti tekevät meistä oikean kumppanin teollisuuden eri tarpeisiin.
Palmetin liikevaihto on yli 4 M€ ja työntekijöitä on yli 40. Suora vientiä on liikevaihdosta noin 25%. Suurimmat asiakkaamme ovat metsä- ja kaivosteollisuudesta. Konepajamme sijaitsee Koivulahdessa, Mustasaaressa.

Liiketoimintamme kasvaa ja haemme nyt:

MAG-HITSAAJAA
Tehtävässä menestyminen edellyttää:
–– alan koulutusta
–– kokemusta hitsauksesta
–– piirustusten lukutaitoa
–– ahkeruutta ja sitoutumista
–– valmiutta toimia itsenäisesti
–– oikeaa asennetta.
Katsomme aikaisemman työkokemuksen ja MAG-hitsausluokat katsomme eduksesi.


Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvattaa osaamistasi kokeneiden ammattilaisten tukemana. Pääset osaksi osaavaa työyhteisöä, joka tukee sinua työtehtävässäsi. Omalla toiminnallasi ja asenteella pystyt vaikuttamaan tulevaisuuteesi.
Lisätietoja tehtävistä antaa Teemu Koho Johtaja, Hankinta +358 44 2421 080 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.