Järeä ja joustava täyden palvelun tilauskonepaja

Palmet on täyden palvelun tilauskonepaja, josta saat tarvitsemasi metallialan alihankintapalvelut hitsauksesta ja koneistuksesta pintakäsittelyyn ja kokoonpanoon saman katon alta. Lisäksi tarjoamme tuotekehityspalvelua, jonka avulla on mahdollista madaltaa valmistuskustannuksia, parantaa kappaleiden kestävyyttä, yksinkertaistaa logistiikkaa ja / tai vähentää kappaleiden massaa. Mittava kokemuksemme, monipuolinen konekanta ja suurtenkin kappaleiden käsittelyyn soveltuvat tilat ja nostokapasiteetti tekevät meistä järeän kumppanin teollisuuden eri tarpeisiin.

Olipa kyseessä ainutkertainen proto tai sarjatuote, laatuun tarvitaan oikeat koneet ja osaavat ihmiset. Meiltä löytyy molempia!

Lisäarvoa yhteistyöstä
Hyvä yhteistyömme Palmetin kanssa on jatkunut jo yli 10 vuotta. Palmet valmistaa mm. metsäkoneidemme takarungot ja kuormatilat. Valmiiden, koneistettujen ja maalattujen kappaleiden massa on yleensä 1.000-2.000 kg.
Lue lisää! 
Hinta, laatu ja toimitusvarmuus
Palmet toimittaa meille erilaisia hitsattuja rakenteita - sekä yksinkertaisia sarjakappaleita että vaativia, pitkälle jalostettuja kokonaisuuksia, kuten henkilönostinkoreja ja säiliöitä.
Lue lisää!